Κάνε μόνοι σου εξοχικά χωριά

Μια ιδιωτική αυλή ή καλοκαιρινή εξοχική κατοικία δεν είναι πλήρης χωρίς κτίρια: δεν μπορούν όλα και πρέπει να αποθηκεύονται σε ένα σπίτι, ακόμα κι αν το επιτρέπει ο χώρος. Είναι πολύ πιο πρακτικό να τοποθετήσετε ένα μπλοκ χρησιμότητας στο οποίο θα αποθηκεύονται όλα τα υπερβολικά «μυρίζοντας» υλικά, καθώς και ο εξοπλισμός που απαιτείται για τη φροντίδα του ιστότοπου. Στο ίδιο μέρος, στα κτίρια του ιστότοπου, μπορείτε να οργανώσετε ένα εργαστήριο: είναι πιο ήρεμο για εσάς και για το σπίτι σας.

Τα εξοχικά κτίρια είναι ένα ξεχωριστό θέμα. Συχνά πρέπει να είναι πτυσσόμενα - έτσι ώστε κατά τη διάρκεια του χειμώνα απουσία να μην "προσκολλώνται" στα πόδια τους. Αλλά δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς υπόστεγο ή ξύλο σε περίπτωση κρύου καιρού. Σε υπόστεγα, το απόθεμα είναι διπλωμένο και το καυσόξυλο χρειάζεται για άνεση την περίοδο της άνοιξης-φθινοπώρου, όταν υπάρχει ακόμα λίγο φως του ήλιου, και η καλοκαιρινή εξοχική κατοικία είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη.

Εξοχικά χωριά

Το Outbuildings μπορεί ακόμη και να αποτελεί διακόσμηση του χώρου. Αυτό συμβαίνει εάν τους προσεγγίσετε σοβαρά και επιχειρηματικούς. Δεν θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια και χρήματα για να καταστήσουμε το ίδιο υπόστεγο ή ξύλο ελκυστικό και όχι μόνο πρακτικό. Και αφήστε όλους να έχουν τη δική τους ομορφιά. Το κύριο πράγμα είναι ότι ο συλλογισμός της αυτοδημιούργητης δομής θα σας φέρει ικανοποίηση.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του outbuildings είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της τεχνολογίας πριν από την οικοδόμηση μιας πιο σοβαρής δομής. Για παράδειγμα, σας άρεσε η τεχνολογία, αλλά χρειάζεστε ένα μπλοκ χρησιμότητας. Εξασκείτε τις δεξιότητές σας και χτίζετε κόμπους σε αυτό το πρόγραμμα "κατάρτισης" και, στη συνέχεια, μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάτι πιο σημαντικό.

Και πώς αφήνουν το κλειστό περίβλημα;

Η διατήρηση μεγάλων σκύλων στο σπίτι απέχει πολύ από την καλύτερη ιδέα, επειδή χρειάζονται χώρο και καθαρό αέρα. Δεν εκτράφηκαν για εσωτερική ζωή, οπότε η διαβίωση μαζί τους είναι άβολη. Αλλά το να αφήσεις το σκυλί στην αυλή "σε μόνιμη βάση" δεν είναι επίσης ...

Κάθε σχέδιο μπορεί να γίνει από ψίχουλα

Δεν είναι τόσο δύσκολο να αποφασίσετε ποιες κούνιες τσουλήθρες να τοποθετήσετε στην παιδική χαρά. Πώς αποφασίζετε τι είδους κάλυψη πρέπει να υπάρχει; Υπάρχουν πάρα πολλές απαιτήσεις. Μια επιλογή είναι η επίστρωση από καουτσούκ για παιδικές χαρές. Πρόσφατα, έγινε όλο και πιο δημοφιλές, καθώς ...

Διαφορετικά καλύμματα για εξοχικές κατοικίες έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά ωοτοκίας

Μετά από βροχές ή την άνοιξη, το να έρχεστε από ένα καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι με ένα κιλό ρύπου στις μπότες σας είναι μια αμφίβολη απόλαυση. Γι 'αυτό αρχίζετε να σκέφτεστε για την ανάγκη στάθμευσης στη χώρα. Η πλήρης αυτοπεποίθηση έρχεται μετά την επόμενη βροχή, όταν θα είναι δυνατή η απομάκρυνση από τον ιστότοπο ...

Μικρό σκελετό για καλοκαιρινή κατοικία

Η αγορά ενός εξοχικού σπιτιού είναι μόνο η αρχή. Πρέπει να σχεδιάζεται, πρέπει να επιλέγεται το βέλτιστο σπίτι και πρέπει να αναπτύσσεται η γενική ιδέα του σχεδιασμού του. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε μια ποικιλία έργων εξοχικών σπιτιών. Από το μικρότερο για ένα δωμάτιο, έως πολύ ευρύχωρα - για ...

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πέτρες. Είναι σημαντικό μόνο να αφαιρέσετε το εύφορο στρώμα

Η υπηρεσία καθαρισμού νοικοκυριών ή χωρών είναι μεγάλη βοήθεια. Ακόμη και δώδεκα κοτόπουλα θα εφοδιάζονται με αυγά και κρέας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να φτιάξετε ένα κοτέτσι για 10-20 κοτόπουλα. Η κατασκευή μπορεί να είναι αρκετά φθηνή.

Μπορούν να γίνουν περισσότερα - δεν υπάρχει ποτέ αρκετός χώρος στη βεράντα

Μια συχνά αγορασμένη προαστιακή περιοχή είναι μέρος ενός χωραφιού με ζιζάνια μήκους ενός μέτρου. Για να πολεμήσετε την «άγρια ​​χλωρίδα» χρειάζεστε κάποιο είδος καταφυγίου - για να ξεκουραστείτε, για να αποκτήσετε δύναμη για ένα νέο στάδιο του αγώνα. Η οικοδόμηση ενός σπιτιού σε ένα ανοιχτό πεδίο δεν είναι η πιο έξυπνη ιδέα, οπότε πιστεύουν ...

Θερμαινόμενη μεταλλική δεξαμενή ντους

Ένα υπαίθριο ντους στη χώρα είναι ήδη αναγκαιότητα. Είναι τόσο ωραίο να φρεσκάρετε μετά από "ξεκούραση". Λοιπόν, για να είναι ζεστό το νερό και σε επαρκείς ποσότητες, απαιτείται δεξαμενή ντους.

Για φυσιολογική υγεία, απαιτούνται ορισμένες προϋποθέσεις

Η αναπαραγωγή κουνελιών απαιτεί υπομονή και γνώση της φυσιολογίας τους. Χωρίς αυτό, δεν θα είναι δυνατή η επίτευξη αποτελεσμάτων.Το χειμώνα, τα κουνέλια αισθάνονται καλύτερα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο θερμαινόμενο δωμάτιο που ονομάζεται κουνέλι. Για την αναπαραγωγή στο σπίτι, ένα μικρό υπόστεγο τύπου πλαισίου είναι κατάλληλο.

Pigsty από ένα μπαρ - Το OSB είναι ραμμένο στο εξωτερικό (επόμενη φωτογραφία)

Είναι καλύτερα να μεγαλώνετε χοίρους σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο και όχι μαζί με άλλα ζώα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χοιροστάσιο με τα χέρια σας από οποιοδήποτε φθηνό υλικό στην περιοχή σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά, να υπολογίζετε σωστά τα μεγέθη και τις αναλογίες.

Κυψέλη για 12 καρέ

Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι μελισσοκόμοι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι είναι καλύτερο να φτιάξετε μια κυψέλη με τα χέρια τους. Είστε σίγουροι για την ποιότητα του δικού σας προϊόντος, εάν πρέπει να το αναπτύξετε, μπορείτε γρήγορα να φτιάξετε τα μέρη που λείπουν. Θα συζητήσετε πώς να φτιάξετε κυψέλες μόνοι σας.

Θέρμανση

Στέγη

Πόρτες