Μπάνιο: μπάνιο και τουαλέτα

Η διακόσμηση ενός μπάνιου είναι μια από τις πιο δύσκολες εργασίες. Εκτός από τις εργασίες σχεδιασμού - ανάπτυξη σχεδίου και την επιλογή υλικών φινιρίσματος - πρέπει να φροντίσετε τα τεχνικά στοιχεία. Μπάνιο: μπάνιο και τουαλέτα, απαιτεί την παροχή πολλών μηχανικών συστημάτων. Ηλεκτρική ενέργεια, υδραυλικά, αποχέτευση, εξαερισμός... Μόνο μετά από αυτό ξεκινούν την εργασία και μόνο τότε - στην εγκατάσταση και τη σύνδεση υδραυλικών.

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να διακοσμήσετε ένα μπάνιο είναι με κεραμικά πλακάκια ή πορσελάνη. Τοποθέτηση πλακιδίων στους τοίχους με τα χέρια σας όχι εύκολο, αλλά δυνατό. Αλλά δεν αρέσει σε όλους αυτό το είδος διακόσμησης - είναι πολύ κρύο και η ατμόσφαιρα δεν είναι "σπιτική". Μπορείτε να επιλέξετε μια άλλη επιλογή για διακόσμηση τοίχου εδώ.

Η επιλογή υδραυλικών μπορεί να διαρκέσει όσο χρόνο τελειώνει, οπότε πρέπει να ξεκινήσετε νωρίς. Επιπλέον, κατά την τροφοδοσία νερού και αποχέτευσης, ενδέχεται να απαιτούνται διαστάσεις για την εγκατάσταση των ακροδεκτών. Η εγκατάσταση των υδραυλικών μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά την ολοκλήρωση των εργασιών (με αυτόν τον τρόπο βάλω ένα μπάνιο, κάντε ένα ντους από πλακάκια), ή μετά από αυτά (εγκατάσταση τελικής καμπίνας ντους, εγκατάσταση τουαλέτας, νεροχύτες, εγκατάσταση θερμαινόμενης ράγας πετσετών και ντους υγιεινής).

 

Οι περισσότερες σύγχρονες καμπίνες είναι κατασκευασμένες από πολυμερές και γυαλί

Η παρουσία ντους σε σπίτι ή διαμέρισμα υπήρξε από καιρό αναγκαιότητα. Επιπλέον, το μέγεθος των καμπινών ντους τους επιτρέπει να κατασκευάζονται ακόμη και στο μικρότερο χώρο.

Το ύψος του προσαρτήματος νεροχύτη επιλέγεται από εσάς

Η επισκευή είναι πάντα νέα και νέες προκλήσεις. Αυτή η φαινομενικά απλή ερώτηση σχετικά με το σε ποιο επίπεδο να κρεμάσετε το νεροχύτη. Ή μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Οχι πραγματικά. Ποιο πρέπει να είναι το ύψος του νεροχύτη του μπάνιου για να το χρησιμοποιείτε εύκολα. Εμείς,…

Γυάλινα μπολ που δεν έχετε ξαναδεί

Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη στο σπίτι μας. Επομένως, η ρύθμισή του είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να επιλέξετε μια τουαλέτα. Είναι πιο εύκολο να εστιάσετε σε τυπικά μεγέθη. Μπορείτε να βρείτε κατάλληλα μοντέλα για σχεδόν κάθε γούστο.

Από ποια ράφια μπάνιου να διαλέξετε;

Το μπάνιο είναι ένα από τα μικρότερα δωμάτια, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος και χρήματα για να το εξοπλίσει. Το κύριο πρόβλημα στην επιλογή υλικών είναι ότι πρέπει να ανέχονται υψηλή υγρασία. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για ράφια μπάνιου. Σχετικά με, …

Μπορείτε να παραγγείλετε έπιπλα τουαλέτας από το κατάστημα επίπλων

Συχνά προκύπτουν προβλήματα με τον αποθηκευτικό χώρο για οικιακά χημικά. Όλα τα είδη πούδρας, καθαριστικών, ξεπλυμάτων ... Υπάρχουν όλο και περισσότερα από αυτά, και συνήθως δεν υπάρχει πουθενά. Το μπάνιο είναι πολύ υγρό, η κουζίνα δεν είναι πολύ ευχάριστη, καθώς μπορούν να εξαπλώσουν ξένα αρώματα, με μαγείρεμα ...

Η τελευταία πινελιά στο σχεδιασμό του μπάνιου είναι η επιλογή ραφιών, ποτηριών, πετσετών και οτιδήποτε άλλο δημιουργεί άνεση, καθιστά τη χρήση του δωματίου βολική. Όλα αυτά τα "πράγματα" ονομάζονται "αξεσουάρ μπάνιου" και η επιλογή τους δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Οι συρόμενες κουρτίνες μπάνιου είναι κατασκευασμένες από γυαλί ή πλαστικό

Ένα μπάνιο είναι ένα από τα μικρότερα δωμάτια σε ένα σπίτι ή διαμέρισμα, αλλά ο εξοπλισμός και η διαρρύθμισή του είναι πολύ δύσκολη. Στο εσωτερικό, υπάρχουν δύσκολες συνθήκες λειτουργίας και μεγάλος αριθμός επικοινωνιών, εξοπλισμός που καθιστά τη χρήση του πιο άνετη. Για παράδειγμα, για να μην ανησυχείτε ...

Ο συνδυασμός πλακιδίων στο μπάνιο με διαφορετικά χρώματα και υφές

Τις περισσότερες φορές, το μπάνιο έχει πλακάκια. Αυτό το υλικό είναι ανθεκτικό, υγιεινό και καθαρίζεται εύκολα. Αλλά το κόστος τέτοιων επισκευών είναι σημαντικό, επομένως προσπαθούν να τακτοποιήσουν τα πάντα έτσι ώστε το μπάνιο να φαίνεται ο καλύτερος τρόπος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, μια συλλογή επιλέγεται προσεκτικά, ...

Ταπετσαρία μπάνιου

Η ανακαίνιση του μπάνιου δεν είναι φθηνή απόλαυση, αλλά υπάρχουν υλικά φινιρίσματος που σας επιτρέπουν να τακτοποιήσετε γρήγορα το δωμάτιο, ενώ ξοδεύετε ένα μικρό ποσό. Για παράδειγμα, οι τοίχοι μπορούν να διακοσμηθούν με ταπετσαρία. Ποια ταπετσαρία για το μπάνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί - στο άρθρο.

Αφαίρεση παλαιών τελειωμάτων από όλες τις επιφάνειες

Εάν αποφασίσετε να κάνετε τις δικές σας επισκευές μπάνιου, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη σειρά επισκευών στο μπάνιο. Ένα στάδιο πρέπει να ακολουθήσει ένα άλλο, καθώς η παραβίαση της σειράς ενεργειών οδηγεί σε σφάλματα που εμφανίζονται κατά τη λειτουργία.

Θέρμανση

Στέγη

Πόρτες