Εξωτερική επένδυση σπιτιού: υλικά και τεχνολογίες

Ορισμένα δομικά υλικά από τα οποία ανεγείρονται τοίχοι υποδηλώνουν αμέσως την ανάγκη εξωτερικής διακόσμησης του σπιτιού: η εικόνα είναι πολύ αντιαισθητική. Άλλοι μπορεί να χάσουν την ελκυστικότητά τους με την πάροδο του χρόνου. Και η τρίτη περίπτωση είναι εκτεταμένη ρωγμή, η οποία «αντιμετωπίζεται», αλλά τα αποτελέσματα παραμένουν ορατά. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, τίθεται το ερώτημα: "Πώς να καλύψει το σπίτι έξω." Επιπλέον, πιο συχνά απαιτείται η "επένδυση" - χωρίς τη χρήση λύσης ή άλλων παρόμοιων μέσων, που απαιτούν πολλά χρήματα και χρόνο. Θα ήθελα να κάνω τα πάντα γρήγορα και, πολύ επιθυμητό - φθηνά και, αν είναι δυνατόν, με τα χέρια μου. Παραδόξως, αλλά η επιλογή υλικών και τεχνολογιών είναι, και σημαντική.

Θεμελιώδεις κανόνες

Κατά την επιλογή υλικών για την επένδυση ενός σπιτιού από το δρόμο, φροντίστε να θυμάστε ότι για να διατηρήσετε την κανονική υγρασία στις εγκαταστάσεις, η διαπερατότητα ατμών των υλικών πρέπει να μειωθεί από το εσωτερικό προς το εξωτερικό. Δηλαδή, η εξωτερική διακόσμηση πρέπει να έχει ατμό καλύτερα από το υλικό του τοίχου. Στη συνέχεια, η υψηλή υγρασία, που είναι χαρακτηριστικό των σπιτιών μας, θα εκκενωθεί με φυσικό τρόπο από τους τοίχους (εξηγήσεις στη φωτογραφία).

Όταν αποφασίζετε τι είναι καλύτερο να καλύψετε το σπίτι από έξω, μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη τη διαπερατότητα ατμών των υλικών

Όταν αποφασίζετε τι είναι καλύτερο να καλύψετε το σπίτι από έξω, μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη τη διαπερατότητα ατμών των υλικών

Εάν παραβιαστεί αυτή η αρχή, η υγρασία θα συσσωρευτεί στα όρια των υλικών με διαφορετική διαπερατότητα ατμών. Συμπυκνώνεται, δημιουργώντας συνθήκες για σήψη, ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας. Το χειμώνα, παγώνει, καταστρέφοντας το υλικό του τοίχου και / ή τελειώνει. Αργά ή γρήγορα, ένα τέτοιο σύστημα θα πρέπει να αποσυναρμολογηθεί και να επαναληφθεί.

Το πρόβλημα είναι ότι μόνο το ξύλο πληροί αυτήν την απαίτηση. Τα περισσότερα από τα άλλα υλικά για το εξωτερικό του σπιτιού έχουν χαμηλή διαπερατότητα ατμών. Το πρόβλημα επιλύεται με δύο τρόπους:

 • Εγκαθίσταται αεριζόμενη πρόσοψη. Ένα αεριζόμενο διάκενο με πλάτος 60 mm έως 150 mm αφήνεται μεταξύ του τοίχου ή ενός στρώματος μόνωσης (με υψηλή διαπερατότητα ατμών) και του τελειώματος. Στο κάτω μέρος της θήκης, οι οπές εξαερισμού αφήνονται με ρυθμό 75 cm2 για κάθε 20 μέτρα2 τοίχους, συμπεριλαμβανομένων παραθύρων και πορτών. Ο αέρας θα εισέλθει μέσω αυτών. Διατίθενται καταστήματα στην κορυφή. Με μια τέτοια συσκευή, η υγρασία απομακρύνεται από το υλικό του τοίχου ή τη μόνωση και η εξωτερική επένδυση προστατεύει από την ατμοσφαιρική καθίζηση και εκτελεί διακοσμητική λειτουργία.

  Η αρχή της ολοκλήρωσης του σπιτιού από το εξωτερικό χρησιμοποιώντας αεριζόμενη πρόσοψη

  Η αρχή της διακόσμησης του σπιτιού με αεριζόμενη πρόσοψη

 • Το υλικό επένδυσης συνδέεται απευθείας στον τοίχο. Αλλά από μέσα, ο τοίχος πρέπει να προστατεύεται με φράγμα ατμών. Σε αυτήν την περίπτωση, αποτρέπεται η διείσδυση ατμών στο υλικό τοιχώματος, παραμένει στεγνό. Η υπερβολική υγρασία απομακρύνεται από το σύστημα εξαερισμού.

Σήμερα η δεύτερη επιλογή γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Έχουν εμφανιστεί πολύ αποτελεσματικά θερμομονωτικά υλικά που μπορούν να μειώσουν σημαντικά το κόστος θέρμανσης. Έχουν όμως πολύ χαμηλή διαπερατότητα ατμών (αφρός πολυστυρολίου και αφρός εξωθημένης πολυστερίνης). Όταν τα χρησιμοποιείτε, είναι δυνατό μόνο το δεύτερο σχήμα ελέγχου υγρασίας. Όταν επιλέγετε πώς να καλύψετε ένα σπίτι, λάβετε υπόψη αυτά τα σημεία.

Επένδυση από ξύλο

Το ξύλο στην κατασκευή και τη διακόσμηση δεν χρησιμοποιείται για αιώνες, και φαίνεται ότι θα είναι σημαντικό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλα χάρη στην εξαιρετική του εμφάνιση και την ικανότητα ρύθμισης της υγρασίας στο δωμάτιο. Αυτό είναι ίσως το μόνο υλικό που θα αφαιρέσει την υπερβολική υγρασία χωρίς προβλήματα, ανεξάρτητα από το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται οι τοίχοι.

Η ξύλινη επένδυση ενός σπιτιού μπορεί να έχει μια εντελώς μη τυπική εμφάνιση: διαφορετικά χρώματα και μεγέθη, διαφορετικές κατευθύνσεις. Είναι απλό και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό

Η ξύλινη επένδυση μπορεί να έχει μια εντελώς μη τυπική εμφάνιση: διαφορετικά χρώματα και μεγέθη, διαφορετικές κατευθύνσεις. Είναι απλό και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό

Τα πιο δημοφιλή υλικά για επένδυση τοίχου είναι ξυλεία και απομίμηση ξύλου.Υπάρχει επίσης μια επένδυση για εξωτερική διακόσμηση - έχει μεγαλύτερο πάχος σε σύγκριση με αυτό που προορίζεται εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού τα υπόλοιπα δεν είναι διαφορετικά.

Το μπλοκ μιμείται την επιφάνεια ενός στρογγυλεμένου κορμού - το μπροστινό μέρος έχει στρογγυλεμένο σχήμα. Η απομίμηση ξυλείας μοιάζει πολύ με την πλανισμένη ξυλεία. Και οι δύο τύποι επένδυσης προσαρτώνται στο κιβώτιο, στη συνέχεια τρίβονται και επικαλύπτονται με προστατευτικούς εμποτισμούς, εάν είναι επιθυμητό, ​​είναι επίσης βερνικωμένοι ή βαμμένοι.

Πώς μοιάζει η ξυλεία για να βλέπεις ένα σπίτι από έξω

Πώς μοιάζει η ξυλεία για εξωτερική επένδυση ενός σπιτιού

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε πώς να επενδύσετε ένα σπίτι από αφρό από έξω, σκεφτείτε την επένδυση από ξύλο. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα κιβώτιο (μέταλλο ή ξύλινο) καρφώθηκε στους τοίχους. Εάν είναι απαραίτητο, τοποθετείται ένας θερμαντήρας μεταξύ των λωρίδων - μαλλί βασάλτη (δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αφρός ή διογκωμένη πολυστυρένιο) και στη συνέχεια καρφώνονται με ξύλινη επένδυση.

Πρόκειται για ένα σπίτι με επένδυση από απομίμηση ξύλου. Κάτω από την επένδυση μπορεί να υπάρχει ένα τούβλο, ένα πλαίσιο, ένα πλαίσιο ή οποιοδήποτε από τα δομικά στοιχεία.

Αυτό το κτίριο είναι επενδυμένο με απομίμηση ξύλου. Κάτω από την επένδυση μπορεί να υπάρχει ένα τούβλο, ένα πλαίσιο, ένα πλαίσιο ή οποιοδήποτε από τα δομικά στοιχεία.

Εάν απαιτείται η φθηνότερη επιλογή, για τις περισσότερες περιοχές της Ρωσίας, πρόκειται για μια συνηθισμένη πλακέτα. Το πάχος του είναι από 40 mm, είναι γεμισμένο με τον ίδιο τρόπο όπως μια επένδυση ή μπλοκ σπίτι στο κιβώτιο, το κάτω άκρο της επάνω σανίδας πηγαίνει 10-20 mm σε αυτό που βρίσκεται κάτω από αυτό. Αποδεικνύεται η αρχή του χτυπήματος. Έτσι, μπορείτε να επαναφέρετε φθηνά μια εξοχική κατοικία ή ακόμη και μια κατοικία. Με σωστή επεξεργασία, μια τέτοια επένδυση έχει πολύ καλή εμφάνιση.

Πώς να καλύψετε ένα σπίτι έξω είναι φθηνό; Για την κεντρική Ρωσία - μια ξύλινη σανίδα

Πώς είναι φθηνό να τυλίγεται ένα σπίτι έξω; Για την κεντρική Ρωσία - μια ξύλινη σανίδα

Τα μειονεκτήματα ενός τέτοιου φινιρίσματος είναι τα ίδια με κάθε ξύλο: μπορεί να υποστεί βλάβη από παράσιτα, να σαπίσει, χωρίς κατάλληλη φροντίδα, χάνει γρήγορα το διακοσμητικό του αποτέλεσμα, γίνεται σκοτεινό και άσχημο. Εάν θέλετε να καλύψετε ένα σπίτι και να μην το σκεφτείτε για χρόνια, αυτή δεν είναι η επιλογή σας. Η επένδυση ξύλου απαιτεί συντήρηση και, συνήθως, ετήσια.

Διαβάστε πώς να φτιάξετε ένα σπίτι εδώ.

Παρακαμπτήριος

Σε ορισμένες περιοχές, σανίδες και άλλα ξυλεία απέχουν πολύ από τα πιο προσιτά υλικά. Σε αυτήν την περίπτωση, φθηνότερα να χτυπήσει το σπίτι με παρακαμπτήριος. Αυτή είναι η επιλογή όταν, αφού τελειώσετε μια φορά, μπορείτε να το ξεχάσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εάν σκέφτεστε πώς να διακοσμήσετε ένα σπίτι από ένα μπαρ από το εξωτερικό, ίσως η επιλογή σας είναι να πλαισιώσετε

Εάν σκέφτεστε πώς να διακοσμήσετε ένα σπίτι από ένα μπαρ έξω, ίσως η επιλογή σας είναι να πλαισιώσετε

Δεδομένου ότι το περίβλημα καρφώνεται στο κιβώτιο, η πρόσοψη αερίζεται. Εάν πρέπει να ολοκληρώσετε φθηνά τα ξύλινα τοιχώματα (από ξύλο, κορμούς, ασπίδες), η πλαισίωση είναι μία από τις επιλογές. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μια κατασκευή από οποιοδήποτε άλλο υλικό: μπλοκ αφρού, πορομπετόν, γέμιση σκωρίας κ.λπ. Αυτή η επένδυση είναι ευέλικτη.

Βινύλι

Το Siding είναι κατασκευασμένο από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC) και επομένως ονομάζεται επίσης βινύλιο. Αποτελείται από λωρίδες υλικού πλάτους 205 και 255 mm, πάχους 1,1 mm και 1,2 mm. Στις διαμήκεις άκρες υπάρχει μια κλειδαριά από τη μία πλευρά, από την άλλη - διάτρηση για συνδετήρες (χρησιμοποιούνται συχνά βίδες αυτοαποσκόλλησης).

Το κιβώτιο συνδέεται επίσης με το κιβώτιο. Συνιστάται η χρήση ειδικού μετάλλου, αλλά τα εμποτισμένα ξύλινα μπλοκ είναι αρκετά κατάλληλα. Απαιτούνται μόνο τακτικές εκκινήσεις και πλευρικές ρίγες. Η μόνη προειδοποίηση: οι βίδες αυτοεκτύπωσης πρέπει να είναι ελαφρώς «μικρότερες», αφήνοντας μια αντίδραση για να αντισταθμιστούν οι αλλαγές θερμοκρασίας στα υλικά. Με αυτήν την εγκατάσταση, το πλαίσιο δεν θα σπάσει από τις προκύπτουσες τάσεις.

Τα πλεονεκτήματα αυτού του υλικού για εξωτερική επένδυση του σπιτιού: χαμηλές τιμές, εύκολη εγκατάσταση.

Μειονέκτημα του πλαισίου βινυλίου: εξασθενεί γρήγορα στον ήλιο, επομένως συνιστάται η χρήση αμυδρόχρωμων χρωμάτων. Έχει ένα αρκετά μεγάλο εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας: από + 50 ° C έως -35 ° C, αλλά ακόμη και σε χαμηλούς παγετούς γίνεται εύθραυστο και εύκολα κατεστραμμένο.

Ένα άλλο σημείο: τα σπίτια με επένδυση, με σπασμένη διαμόρφωση, φαίνονται καλά Εάν το κτίριο είναι ορθογώνιο, χωρίς αρχιτεκτονικά διακοσμητικά στοιχεία, δεν έχει την πιο ελκυστική εμφάνιση (όπως επιβεβαιώνεται από την παρακάτω φωτογραφία).

Εάν το κτίριο είναι απλώς μακρύ, χωρίς ανάγλυφα και προεξοχές, η επένδυση δεν θα το διακοσμεί πάρα πολύ

Εάν το κτίριο είναι απλώς μακρύ, χωρίς ανάγλυφα και προεξοχές, η επένδυση πλευρικού τοιχώματος δεν θα το εξωραΐσει πάρα πολύ

Μέταλλο

Η μεταλλική επένδυση είναι μια λωρίδα λεπτού αλουμινίου ή γαλβανισμένου χάλυβα, η οποία είναι επικαλυμμένη με προστατευτική και διακοσμητική επίστρωση. Έχει το ίδιο σύστημα στήριξης με το βινύλιο.

Η επένδυση του σπιτιού έξω με μεταλλική επένδυση είναι απλή: μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ακόμη και χωρίς πολλή κατασκευαστική εμπειρία

Η επένδυση ενός σπιτιού με μεταλλική επένδυση είναι απλή: μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ακόμη και χωρίς πολλή κατασκευαστική εμπειρία

Η επικάλυψη μπορεί να είναι κατασκευασμένη από πολυμερή. Διαφέρει στην αξιοπιστία, αντοχή στο ξεθώριασμα και άλλους κλιματολογικούς παράγοντες. Το μειονέκτημά του είναι η περιορισμένη επιλογή χρωμάτων. Η δεύτερη επιλογή επίστρωσης είναι η επίστρωση σκόνης. Η χρωματική γκάμα είναι πολύ ευρύτερη, το χρώμα διαρκεί χρόνια χωρίς σημάδια ξεφλουδίσματος.

Αν ψάχνετε για ένα εξωτερικό προϊόν επένδυσης για να διατηρήσετε το φινίρισμα σας ισχυρό και ζωντανό, τότε μία από τις μεταλλικές επιλογές μπορεί να είναι ο τρόπος να πάτε. Μπορεί να λυγίσει, είναι πολύ δύσκολο να σπάσει, η εγκατάσταση δεν είναι πολύ δύσκολη: χρειάζεστε καλό ψαλίδι για μέταλλο, βίδες αυτοεπιπεδούμενου, κατσαβίδι ή κατσαβίδι. Όλα τα χαρακτηριστικά συναρμολόγησης είναι τα ίδια με εκείνα του βινυλίου, με τη μόνη διαφορά ότι το μέταλλο μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Δεν είναι εύκολο να διακοσμήσουμε αρμονικά ένα σπίτι με επένδυση από μέταλλο

Δεν είναι εύκολο να διακοσμήσετε αρμονικά ένα κτίριο με μεταλλική όψη

Από την άποψη της ανθεκτικότητας, αυτή είναι μια καλή επιλογή, αλλά από την άποψη της αισθητικής είναι δύσκολο να συνεργαστεί με αυτό: φαίνεται πολύ «παραγωγή». Το κτίριο μοιάζει περισσότερο με ένα ταξίδι όχι σε ένα κτίριο κατοικιών, αλλά σε μια αποθήκη ή σε κάποιο εργαστήριο.

Υπόγειο

Πρόκειται για μία από τις ποικιλίες του πλαισίου βινυλίου, αλλά έχει μια εντελώς διαφορετική διαμόρφωση, εμφάνιση και μεγαλύτερο πάχος πάνελ. Αναπτύχθηκε ειδικά για τη διακόσμηση και την προστασία των υπογείων των κτιρίων, αλλά ικανοποίησε το γούστο μου τόσο πολύ που άρχισε να χρησιμοποιείται για την επένδυση της πρόσοψης. Εξωτερικός σχεδιασμός - για πλινθοδομή διαφορετικών τύπων και χρωμάτων, με ή χωρίς σχέδια, άγρια ​​πέτρα. Μερικές φορές η απομίμηση είναι τόσο επιτυχημένη που μπορείτε να καταλάβετε μόνο ότι δεν είναι επένδυση από τούβλα, αλλά επένδυση βινυλίου μπροστά σας, αγγίζοντας τον τοίχο.

Σε αυτό το σπίτι, τοίχοι και αέριο είναι επενδυμένα με υπόγειο, χρησιμοποιούνται μόνο διαφορετικές συλλογές

Σε αυτό το σπίτι, τοίχοι και αέριο είναι επενδυμένα με υπόγειο, χρησιμοποιούνται μόνο διαφορετικές συλλογές

Είναι τοποθετημένο, όπως και άλλοι τύποι, στο κιβώτιο, υπάρχουν διατρήσεις και κλειδαριές. Η διαφορά είναι ότι το πλαίσιο του υπογείου δεν μοιάζει με μακρύ ορθογώνιο, αλλά ένα συγκεκριμένο τμήμα του τοίχου με σγουρές άκρες. Με αυτά τα σγουρά άκρα ενώνεται. Κατά συνέπεια, το κιβώτιο πρέπει να προσαρμόζεται στο μέγεθος του θραύσματος. Κατά την εγκατάσταση, πρώτα, το άκρο του πλαισίου μπαίνει στην κλειδαριά του ήδη εγκατεστημένου, επιτυγχάνει έναν αγώνα και στη συνέχεια στερεώνεται. Το κύριο πράγμα είναι ότι κατά την εγκατάσταση, μην σφίγγετε τις βίδες πάρα πολύ, αφήνοντας την πλευρά να μπορεί να κινείται με αλλαγές θερμοκρασίας.

Μπορείτε να διαβάσετε για την εγκατάσταση του υπογείου πλαισίου εδώ (ένα από τα σημεία).

Το πηχάκι μπορεί να είναι κατασκευασμένο από επεξεργασμένες ξύλινες ράβδους (προστατευτικοί εμποτισμοί) ή από προφίλ γυψοσανίδας (γαλβανισμένο). Πώς να στερεώσετε το υπόγειο στο υπόγειο, δείτε το βίντεο. Ομοίως, είναι προσαρτημένο στον τοίχο. Η διαφορά είναι στην περιοχή.

Τα χαρακτηριστικά του φινιρίσματος ενός σπιτιού από πορομπετόν περιγράφονται εδώ

Σανίδες από τσιμέντο από ίνες και πλαισίωση

Σχετικά πρόσφατα, μια νέα επένδυση εμφανίστηκε στην αγορά μας: πλάκες από τσιμέντο από ίνες και πλευρές από το ίδιο υλικό. Αποτελούνται από ίνες ξύλου, χαλαζία, μαρμαρυγία, τσιμέντο και μπορεί να περιέχουν χλώριο και αμίαντο (ορισμένα υλικά χρησιμοποιούνται μόνο για εξωτερική διακόσμηση). Αυτό το μείγμα διαμορφώνεται σε φύλλα, στη συνέχεια αφυδατώνεται σε διάφορα στάδια και πυροδοτείται σύμφωνα με ορισμένες τεχνολογίες. Στη συνέχεια εφαρμόζεται μια προστατευτική και διακοσμητική επίστρωση στην επιφάνεια:

 • ακρυλικό - φθηνό, ανθεκτικό στο ξεθώριασμα.
 • υδροφιλτραρισμένο κεραμικό - υψηλή αντοχή στην τριβή και το ξεθώριασμα (30 χρόνια), πολύ χαμηλό ποσοστό απορρόφησης νερού, αλλά ακριβό.
 • φωτοκεραμικό - διατηρεί το χρώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, η βρωμιά ξεπλένεται εύκολα, η τιμή είναι μέση.

  Δεν είστε σίγουροι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλύψετε το εξωτερικό του σπιτιού; Υπάρχουν πλάκες από τσιμέντο από ίνες, διακοσμητικές και αξιόπιστες, τοποθετημένες στο πλαίσιο

  Δεν είστε σίγουροι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλύψετε το εξωτερικό του σπιτιού; Υπάρχουν πλάκες από τσιμέντο από ίνες, διακοσμητικές και αξιόπιστες, τοποθετημένες στο πλαίσιο. Είναι εύκολο να το τοποθετήσετε σε ξύλο, πλαίσιο ή τούβλο. Οποιος

Η επίστρωση μπορεί να είναι λεία - γυαλιστερή ή ματ, μπορεί να μιμείται πλινθοδομή, ξύλο και άλλα υλικά φινιρίσματος.Εγκατεστημένο στις ράγες στήριξης, στερεωμένο στον τοίχο με σφιγκτήρες. Αυτό το υλικό μπορεί να σας ταιριάζει εάν δεν ξέρετε πώς να καλύψετε ένα σκελετό από το εξωτερικό: δημιουργεί μια συνεχή επιφάνεια, οι αρμοί των πλαισίων είναι σφραγισμένοι και η καθίζηση δεν θα εισέλθει μέσα.

Αυτό το σπίτι είναι επίσης επενδυμένο στο εξωτερικό με πλάκες από τσιμέντο από ίνες.

Αυτό το σπίτι αντιμετωπίζει επίσης πλάκες από τσιμέντο από ίνες

Πώς να στερεώσετε τις πλάκες τσιμέντου από ίνες, δείτε το βίντεο.

Η επένδυση από τσιμέντο από ίνες παράγεται χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία, μόνο που διαμορφώνεται σε μεγάλες λωρίδες. Είναι ως επί το πλείστον στάνταρ: 3600 * 190 * 12mm. Αυτό το υλικό κόβεται με ηλεκτρικό παζλ, τοποθετείται σε ξύλινο κιβώτιο με επικάλυψη (σύμφωνα με την αρχή ενός κώνου) και καρφιώνεται σε αυτό ή βιδώνεται με βίδες με αυτοκόλλητο.

Θερμικά πάνελ

Τα θερμικά πάνελ είναι ένα υλικό που εκτελεί δύο λειτουργίες ταυτόχρονα - επένδυση και εξωτερική μόνωση σπιτιών. Στο εργοστάσιο εφαρμόζεται ένα στρώμα διακοσμητικής επίστρωσης. Είναι παρόμοιο με το μάρμαρο ή τη φυσική πέτρα, δεν καίει και έχει χαρακτηριστικά χαμηλής απορρόφησης νερού.

Είναι δυνατόν να καλύψετε και να μονώσετε το σπίτι με ένα υλικό ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας θερμικά πάνελ

Είναι δυνατόν να καλύψετε και να μονώσετε το σπίτι με ένα υλικό ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας θερμικά πάνελ

Αυτό το υλικό φινιρίσματος κατασκευάζεται με βάση αφρό, ορυκτό μαλλί ή εξωθημένο αφρό πολυστυρολίου. Ανάλογα με τον τύπο μόνωσης, επιλέγεται η μέθοδος εγκατάστασης: διογκωμένο πολυστυρένιο και διογκωμένο πλαστικό κολλημένα στην κατάλληλη σύνθεση. Οι αρμοί κλείνονται με ειδική λωρίδα αλουμινίου ή τρίβονται με πάστα.

Πάνελ επένδυσης προσόψεων με βάση το ορυκτό μαλλί, τοποθετούνται μόνο σε ειδικό σύστημα προφίλ, ενώ οι αρμοί είναι επίσης σφραγισμένοι.

Μια πολύ ελκυστική ιδέα είναι να μονώσετε αμέσως το σπίτι και να το βάψετε. Η εξαιρετική εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά μιας τέτοιας επένδυσης είναι εντυπωσιακά. Είναι λυπηρό που υπάρχει λίγη εμπειρία λειτουργίας και δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές: εμφανίστηκε πρόσφατα.

Υπάρχουν επίσης θερμικά πάνελ κλίνκερ. Τα πλακάκια κλίνκερ είναι κολλημένα στη μόνωση. Το υλικό δεν είναι φθηνό, αλλά η απόδοση είναι εντυπωσιακή, όπως και η ποικιλία των φινιρισμάτων.

Μια άλλη επιλογή για θερμικά πάνελ - με πλακάκια κλίνκερ

Μια άλλη επιλογή για θερμικά πάνελ - με πλακάκια κλίνκερ

Η επιλογή υλικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επένδυση ενός σπιτιού ανά πάσα στιγμή - το χειμώνα ή το καλοκαίρι - είναι σημαντική. Υπάρχουν ακριβές επιλογές, υπάρχουν φθηνότερες. Σε κάθε περίπτωση, εκτός από το κόστος, φροντίστε να εξετάσετε τη διαπερατότητα των ατμών. Τότε δεν χρειάζεται να καταπολεμήσετε τη μούχλα και την υγρασία.

Παρόμοιες δημοσιεύσεις
σχόλιο 3
 1. Αλεξέι
  18.03.2019 στις 18:10 - Απάντηση

  Το σπίτι μας είναι επενδυμένο με χοντρό πλαστικό. Δεν έκαναν εξοικονόμηση. Μια τέτοια παρακαμπτήριος δεν απαιτεί συντήρηση για χρόνια, επομένως επιλέχθηκε.

  • Βασιλί
   06/02/2019 στις 19:33 - Απάντηση

   Καλησπέρα, τι είδους παρακαμπτήριος.

 2. Ντμίτρι
  31/7/2019 στις 13:02 - Απάντηση

  Επρόκειτο να φτιάξω μια ντάκα - πήγα στους οικοδόμους των γνωστών μου, τι και πώς. Και ένας θείος με συμβούλεψε να πάρω ένα νέο ορυκτό μαλλί Izorok πολύ ζεστό. Λέει ότι έχουν μεταβεί σχεδόν εντελώς στην εταιρεία από αυτήν την άνοιξη. Λοιπόν, υπάρχει κάποιο είδος αστικού γραφείου, δεν θα επιλέξουν κακό. Εν ολίγοις, πήρα ένα για τον εαυτό μου στους τοίχους. πραγματικά ορθογώνιες πλάκες σε συσκευασία 10 τεμαχίων. Δεν ξέρω πώς εργάζονται άλλοι, αλλά δεν είναι εύθραυστοι. Η οδηγία υπάρχει, σε όλες τις περιπτώσεις. Τοποθετήστε από κάτω προς τα πάνω και υπολογίστε έτσι ώστε η πλάκα να είναι κατά ένα εκατοστό μεγαλύτερο από ότι μεταξύ των οδηγών. Το πατάς με τα χέρια σου, σηκώνεται σφιχτά, ανασηκώνεται. Τώρα τελείωσα τελείως, θα το καλύψω με μια ταινία και θα ράψω την πλευρά.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Θέρμανση

Στέγη

Πόρτες