Γωνιακή ντουλάπα στο γκαρνταρόμπα, υπνοδωμάτιο, χωλ

Ακόμα και σε ένα ευρύχωρο σπίτι ή διαμέρισμα, πρέπει να σκεφτείτε την ορθολογική χρήση του χώρου - κάθε χρόνο ο αριθμός των πραγμάτων αυξάνεται. Τι μπορούμε να πούμε για μικρά διαμερίσματα. Εδώ μετράει κάθε εκατοστό. Ένας από τους τρόπους για την καλύτερη δυνατή χρήση του χώρου είναι μια γωνιακή ντουλάπα. Αυτός ο τύπος επίπλων σάς επιτρέπει να καταλαμβάνετε γωνίες που χρησιμοποιούνται απότομα γενικά - είναι δύσκολο να εγκαταστήσετε κάτι εκεί. Στη συνέχεια, ας μιλήσουμε για το τι είναι και πώς να σχεδιάσετε το σωστό "γέμισμα".

Δομή, τύποι, μεγέθη

Η γωνιακή συρόμενη ντουλάπα μπορεί να είναι ενσωματωμένη και ντουλάπα. Στους ενσωματωμένους τοίχους, δάπεδα και οροφές χρησιμοποιούνται δομές δωματίου. Μια πρόσοψη με συρόμενες πόρτες είναι προσαρτημένη σε αυτές. Δηλαδή, αυτή η δομή αποδεικνύεται ακίνητη - οι οδηγοί συνδέονται με τους τοίχους, το δάπεδο και την οροφή. Το πλεονέκτημα αυτού του τύπου γωνιακών ντουλαπιών είναι η οικονομία, το μειονέκτημα είναι η αδυναμία μεταφοράς. Ένα άλλο σημαντικό σημείο: οι τοίχοι, το δάπεδο και η οροφή πρέπει να είναι επίπεδα, διαφορετικά η δομή θα είναι λοξή, γεγονός που θα επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία των συρόμενων θυρών.

Η γωνιακή ντουλάπα τύπου ντουλαπιού έχει τους δικούς της τοίχους, δάπεδο και οροφή

Η γωνιακή ντουλάπα τύπου ντουλαπιού έχει τους δικούς της τοίχους, δάπεδο και οροφή

Οι γωνιακές συρόμενες ντουλάπες είναι πλήρη έπιπλα με τοίχους, δάπεδο και οροφή. Διαφέρουν από ένα συμβατικό ντουλάπι από την παρουσία συρόμενων θυρών και από το γεγονός ότι σε ύψος καταλαμβάνουν συνήθως όλο το χώρο μέχρι την οροφή. Από το εργοστάσιο ή το εργαστήριο, παραδίδονται αποσυναρμολογημένα, συναρμολογούνται επί τόπου, καθώς έχουν τέτοιες διαστάσεις που απλά δεν μπορούν να περάσουν από τις πόρτες.

Τύποι ανά δομή

Σε σχήμα, οι γωνιακές ντουλάπες μπορούν να είναι διαφόρων τύπων:

 • Σε σχήμα L Το ντουλάπι καταλαμβάνει δύο παρακείμενους τοίχους και μια γωνία μεταξύ τους.

  Εάν καταλαμβάνετε δύο παρακείμενους τοίχους κάτω από τη γωνιακή ντουλάπα, τα πράγματα

  Εάν καταλαμβάνετε δύο παρακείμενους τοίχους κάτω από μια γωνιακή ντουλάπα, πολλά πράγματα θα χωρέσουν

 • Διαγώνιος. Σε διατομή, μοιάζουν με τρίγωνο. Βολικό σε μικρούς χώρους, επιτρέποντας τη χρήση του χώρου μεταξύ δύο θυρών ή παραθύρων σε παρακείμενους τοίχους.

  Διαγώνιο με ένα τμήμα σε σχήμα τριγώνου

  Διαγώνιο με ένα τμήμα σε σχήμα τριγώνου

 • Τραπεζοειδής. Έχουν μια ελαφρώς μεγαλύτερη περιοχή από τις διαγώνιες.

  Τραπεζοειδή - ασύμμετρα μοντέλα

  Τραπεζοειδή - ασύμμετρα μοντέλα

 • Πέντε τείχη. Η πιο μαζική επιλογή.

  Πέντε τοίχοι - πιο βολικό στη χρήση του εσωτερικού χώρου

  Πέντε τοίχοι - πιο βολικό στη χρήση του εσωτερικού χώρου

Για να κάνετε τη διαφορά στη δομή πιο ξεκάθαρη, είναι καλύτερα να δείτε όλα τα μοντέλα σε μια γραφική εικόνα (στην παρακάτω φωτογραφία).

Τύποι γωνιακές ντουλάπες

Τύποι γωνιακές ντουλάπες

Εάν μιλάμε για ευκολία χρήσης, τότε η βέλτιστη επιλογή είναι σχήματος L. Κανονικά, μπορείτε να συλλέξετε τη γέμιση σε μια ντουλάπα με πέντε τοιχώματα και τραπεζοειδή. Το πιο άβολο, φυσικά, είναι τριγωνικό. Θα πρέπει να έχει τριγωνικά ράφια και στις δύο πλευρές, τα οποία δεν διαφέρουν ως προς την χωρητικότητά τους. Ταυτόχρονα, η μέση θα είναι κενή, καθώς η πλήρωση του ντουλαπιού βρίσκεται κατά μήκος των τοίχων. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τους πέντε τοίχους με τη μόνη διαφορά ότι δεν υπάρχουν τριγωνικά ράφια εδώ.

Τι υλικό

Οι γωνίες και άλλες συρόμενες ντουλάπες είναι κατασκευασμένες από τα ίδια υλικά με τα παραδοσιακά έπιπλα - ξύλο, MDF και Χαρτονιού... Το ξύλο σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιείται, δεδομένου ότι είναι πολύ ακριβό και βαρύ, και τα διακοσμητικά του δεδομένα σε αυτό το σχέδιο δεν μπορούν να παρουσιαστούν με κέρδη. Το πλαστικοποιημένο χαρτόνι χρησιμοποιείται πολύ πιο συχνά. Είναι πιο προσιτό από την άποψη της τιμής, επιπλέον, έχει πολλές επιλογές χρωμάτων. Μπορεί να είναι απομίμηση ξύλου, μπαστούνι κ.λπ. ή μπορεί να είναι απλής ή υφής μονόχρωμη, ματ ή γυαλιστερή επιφάνεια. Υπάρχουν επίσης ταινίες με διάφορους τύπους σχεδίων - γραφικών και φυτών. Όλα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πλαστικοποίηση μοριοσανίδων.

Οποιαδήποτε από τις κατασκευές μπορεί να κατασκευαστεί με στοιχεία ακτινικής τεχνολογίας - με στρογγυλεμένες γωνίες. Αυτές οι συρόμενες ντουλάπες είναι κατασκευασμένες από MDF, η τεχνολογία κατασκευής της οποίας επιτρέπει την παραγωγή στρογγυλεμένων σχημάτων. Το MDF είναι επίσης πλαστικοποιημένο και δεν υπάρχουν λιγότερες επιλογές χρώματος.

Γωνιακή ντουλάπα σχήματος L με ακτινικά στοιχεία

Γωνιακή ντουλάπα σχήματος L με ακτινικά στοιχεία

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, κοντά στην είσοδο και στο μεσαίο τμήμα, οι γωνίες δεν είναι αιχμηρές, αλλά στρογγυλεμένες. Πρώτον, φαίνεται όμορφο, και δεύτερον, είναι ασφαλέστερο - δεν υπάρχουν αιχμηρές άκρες που να μπορεί να τραυματιστεί πολύ.

Διαστάσεις

Ο ευκολότερος τρόπος είναι συνήθως να προσδιορίσετε το ύψος - μέχρι το ανώτατο όριο ή μερικά εκατοστά παρακάτω. Όλες οι άλλες παράμετροι εξαρτώνται από το δωμάτιο στο οποίο σκοπεύετε να εγκαταστήσετε τη γωνιακή ντουλάπα και τον διαθέσιμο χώρο. Πιθανώς μπορούμε να πούμε για τα ελάχιστα μεγέθη:

 • Εάν το περίβλημα είναι διαγώνιο με τριγωνική διατομή, τότε το ελάχιστο μήκος των πλευρών στη σωστή γωνία είναι 120 cm. Λιγότερο θα είναι ένας πολύ μικρός όγκος, αν και το κάνουν με τοίχους μήκους 100 cm ή ακόμα και μικρότερου.
 • Εάν ένα από τα τοιχώματα είναι μεγαλύτερο (120 cm και 80 cm, για παράδειγμα), αξίζει να εξετάσετε την επιλογή ενός τραπεζοειδούς τμήματος. Στην πλευρά που είναι μακρύτερη, τοποθετείται ένα διαμέρισμα, το βάθος του οποίου είναι περίπου 40-45 cm, και μια ευθεία γραμμή οδηγείται από αυτό στη μικρή πλευρά.

  Τα σειριακά μοντέλα ξεκινούν με αυτό το μέγεθος, αλλά υπάρχουν και μικρά - από 80 cm τουλάχιστον από τη μία πλευρά

  Τα μοντέλα "Serial" ξεκινούν με αυτό το μέγεθος, αλλά υπάρχουν και "μικρά" μοντέλα - από 80 cm τουλάχιστον στη μία πλευρά

 • Με μικρό μήκος τοίχων δίπλα στη γωνία, μπορεί επίσης να εγκατασταθεί μια δομή σχήματος L. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα από αυτά είναι επιθυμητό τουλάχιστον 120 cm, και το δεύτερο μπορεί να είναι μικρότερο.
 • Οι συρόμενες ντουλάπες με πέντε τοιχώματα μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχους μήκους 80 cm και άνω. Δηλαδή, μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και στον μικρότερο διάδρομο. Αλλά λόγω του μεγάλου βάθους, θα "τρώει" πολύ χώρο, κάτι που θα κάνει το δωμάτιο ακόμη μικρότερο.

Σε ένα μικρό δωμάτιο, η βέλτιστη επιλογή είναι η δομή σχήματος L. Είναι το λιγότερο τεράστιο, αφήνοντας περισσότερο χώρο ελεύθερο. Για να το εκτιμήσετε οπτικά, σχεδιάστε όλους τους κατάλληλους τύπους ντουλαπιών στην κάτοψη. Στη συνέχεια, μπορείτε να υπολογίσετε την υπόλοιπη ελεύθερη περιοχή.

Λίγα λόγια για το βάθος των ντουλαπιών. Υπάρχουν δύο τυπικές επιλογές - 45 cm και 60 cm, το ελάχιστο βάθος είναι 40 cm. Με πλάτος 60 cm ή περισσότερο, μια κανονική ράβδος ή παντογράφος εγκαθίσταται κάτω από ρούχα σε κρεμάστρες στην ντουλάπα (ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το ύψος μέχρι την οροφή). Σε μικρότερα μοντέλα, απαιτείται ειδική ράβδος, η οποία σας επιτρέπει να τοποθετείτε τις κρεμάστρες παράλληλα με την πόρτα, καθώς οι κρεμάστρες έχουν τυπικό πλάτος 55 cm και απλά δεν χωράνε.

Πλήρωση γωνιακού ντουλαπιού

Όπως σε οποιαδήποτε συρόμενη ντουλάπα στη γωνία υπάρχει ένα ορισμένο σετ ραφιών, συρταριών, καλαθιών και κρεμαστρών. Η ιδιαιτερότητα του γωνιακού ντουλαπιού στο σχήμα του: υπάρχουν πολλά άβολα μέρη που, ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Σε ορισμένα μοντέλα, υπάρχουν περισσότερα τέτοια άβολα μέρη (διαγώνια), σε μερικά λιγότερο (σε σχήμα L). Η ικανοποιητική πλήρωση αυτών των άβολων θέσεων είναι το κύριο καθήκον κατά την ανάπτυξη της εσωτερικής πλήρωσης του γωνιακού ντουλαπιού.

Πρέπει να προγραμματίσετε τη συμπλήρωση σταδιακά

Πρέπει να προγραμματίσετε τη συμπλήρωση σταδιακά

Πώς να γεμίσετε τις γωνίες

Η δυσκολία είναι η χρήση στενών τριγώνων σε διαγώνια και τραπεζοειδή μοντέλα. Τα ράφια βρίσκονται συνήθως εδώ. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή, γιατί υπάρχουν πάντα μικρά πράγματα που μπορούν να αποθηκευτούν σε αυτά τα ράφια.

Τα ράφια είναι κατασκευασμένα στα πλάγια σε ένα διαγώνιο γωνιακό ντουλάπι

Τα ράφια είναι κατασκευασμένα στα πλάγια σε ένα διαγώνιο γωνιακό ντουλάπι

Ανεξάρτητα από το πόσο ψάχνετε επιλογές για την πλήρωση τέτοιων κατασκευών, τα ράφια είναι σχεδόν πάντα εγκατεστημένα σε τυπικές διατάξεις. Υπάρχουν δημιουργικές επιλογές. Για παράδειγμα, ένα διαμέρισμα για μερικά μακριά και στενά πράγματα, όπως ομπρέλες, σκι και σκι. Ή - για να γεμίσετε άγκιστρα ή άλτες για την αποθήκευση γραβάτων, ζωνών και άλλων παρόμοιων μικροπράγματα. Απλώς δεν υπάρχουν άλλες δυνατότητες για χρήση τέτοιας μορφής χώρου.

Υπάρχει μια άλλη δύσκολη περιοχή που πρέπει επίσης να μελετηθεί προσεκτικά - η σωστή γωνία που σχηματίζεται από τα παρακείμενα τείχη.Τις περισσότερες φορές υπάρχει ένα διαμέρισμα για ρούχα σε κρεμάστρες (κρεμάστρες, θήκες). Ο πιο προβληματικός σχεδιασμός από αυτή την άποψη είναι με τη μορφή του γράμματος Ζ. Εάν δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των δύο μερών, όλα επιλύονται απλά - ένας πόλος τοποθετείται στη μέση, συνδέονται με εγκάρσιες δοκούς.

Εσωτερική πλήρωση γωνιακής ντουλάπας χωρίς διαμέρισμα

Εσωτερική πλήρωση γωνιακής ντουλάπας χωρίς διαμέρισμα

Εάν υπάρχει διαμέρισμα, θα πρέπει να συμφωνήσετε με το γεγονός ότι κάποιο μέρος του χώρου θα είναι άβολο στη χρήση. Συνήθως, τα ρούχα εκτός εποχής ή σπάνια φθαρμένα αποστέλλονται σε αυτήν την περιοχή.

Εάν υπάρχει διαμέρισμα, θα είναι δύσκολο να προσπελάσετε μέρος του τμήματος

Εάν υπάρχει διαμέρισμα, θα είναι δύσκολο να προσπελάσετε μέρος του τμήματος

Συμπληρώνοντας τα δύσκολα σημεία, ο υπόλοιπος χώρος μπορεί να προγραμματιστεί πιο εύκολα. Απλά πρέπει να αποφασίσετε για τον αριθμό των διαφορετικών τύπων αντικειμένων που σκοπεύετε να τοποθετήσετε στην ντουλάπα.

Ξεκούραση

Συνήθως υπάρχουν τρεις τύποι γεμίσεων μέσα σε ένα ντουλάπα: ράφια, κρεμάστρες και συρτάρια / καλάθια. Δεδομένου ότι έχουμε ήδη τοποθετήσει εν μέρει τα ράφια και τις εγκάρσιες ράβδους, πρέπει να σκεφτείτε εάν χρειάζεστε κουτιά / καλάθια και αν ναι, πόσα και πόσα πρέπει να είναι. Εάν τα έπιπλα είναι σχεδιασμένα για την κρεβατοκάμαρα, τα λευκά είδη συνήθως αποθηκεύονται στα κουτιά, γραβάτες, κάλτσες κ.λπ. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να υπάρχουν τρία ή περισσότερα κουτιά.

Εάν μιλάμε για διάδρομο ή διάδρομο, τότε μόνο τα γάντια και μερικά οικιακά μικροπράγματα μπορούν να αποθηκευτούν στα κουτιά. Ένα ή δύο κουτιά είναι αρκετά εδώ, ή μπορείτε να το κάνετε χωρίς αυτά εντελώς.

Ένα παράδειγμα πλήρωσης μιας ντουλάπας με πέντε τοίχους

Ένα παράδειγμα πλήρωσης μιας ντουλάπας με πέντε τοίχους

Τα κουτιά δεν βρίσκονται στο κάτω μέρος - έτσι ώστε να πρέπει να λυγίσετε ή να τακτοποιήσετε για να τα χρησιμοποιήσετε. Τοποθετούνται σε επίπεδο ισχίου ή μέσης. Κάτω και πάνω είναι ράφια ή άλλο διαμέρισμα για κρεμάστρες. Όλα εξαρτώνται από τον αριθμό των διαφορετικών τύπων ρούχων που έχετε.

Στις γωνιακές ντουλάπες του διαμερίσματος του διαδρόμου, το κάτω μέρος αφαιρείται για την αποθήκευση παπουτσιών. Στην απλούστερη έκδοση, αυτά είναι ράφια με ύψος 30 cm για παπούτσια και σανδάλια, και λίγο περισσότερο για μπότες και μπότες.

Επιλογή προσόψεων

Η εμφάνιση ενός γωνιακού χώρου ντουλάπας εξαρτάται από το πώς είναι διακοσμημένες οι πόρτες. Είναι αυτοί που εφιστούν την προσοχή στον εαυτό τους. Κατασκευάζονται από:

 • MDF και μοριοσανίδες. Ανθεκτικά και σχετικά φθηνά υλικά. Έχουν πολλά χρώματα, υφές: απομίμηση ξύλου διαφορετικών ειδών και χρωμάτων, έγχρωμες μονόχρωμες επιφάνειες με γυαλιστερό (γυαλιστερό) ή χωρίς (ματ), σχέδια και στολίδια διαφορετικών στυλ και τύπων.

  Γωνιακή συρόμενη ντουλάπα με MDF μπροστά

  Γωνιακή συρόμενη ντουλάπα με MDF μπροστά

 • Γυαλί (συνήθως παγωμένο, μοτίβο, χρωματιστό). Το ποτήρι είναι παχύ και μετριασμένο. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν σχεδίαση κάποιου είδους μοτίβου στο γυαλί. Συνήθως υπάρχει ένας συγκεκριμένος κατάλογος από τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε την εικόνα που σας αρέσει.

  Με γυάλινες πόρτες, ακόμη και μια τεράστια κατασκευή δεν φαίνεται τόσο βαρύ

  Με γυάλινες πόρτες, ακόμη και μια τεράστια κατασκευή δεν φαίνεται τόσο βαρύ

 • Καθρέφτες με πιθανό σχέδιο και στολίδια με αμμοβολή. Χρησιμοποιούν επίσης παχύ καθρέφτες. Μπορούν επίσης να έχουν διαφορετικές αποχρώσεις - γκρι, μπλε, κιτρινωπό κ.λπ. απόχρωση. Τα σχέδια στον καθρέφτη γίνονται επίσης συνήθως από καταλόγους, αλλά ορισμένες εταιρείες μπορούν να εφαρμόσουν την ιδέα σας.

  Οι καθρέφτες είναι σχεδόν κλασικοί του είδους

  Οι καθρέφτες είναι σχεδόν κλασικοί του είδους

 • Η εκτύπωση φωτογραφιών είναι ένα από τα πιθανά επιχρίσματα για πόρτες από μοριοσανίδες, αλλά λόγω της μοναδικής εμφάνισής του, τοποθετείται συνήθως σε ξεχωριστή κατηγορία. Ένα σχέδιο ή μια φωτογραφία μεταφέρεται στην ταινία. Η ποιότητα εκτύπωσης είναι πολύ υψηλή, η εικόνα είναι πολύ ρεαλιστική.

  Αυτό το κομμάτι επίπλων δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ασήμαντο.

  Αυτό το κομμάτι επίπλων δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ασήμαντο.

 • Συνδυασμοί των παραπάνω υλικών και τεχνολογιών. Το πιο διακοσμητικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται συνδυάζοντας διάφορα υλικά. Ο αριθμός των συνδυασμών είναι πολύ μεγάλος και μπορείτε να επιλέξετε μια πρόσοψη για γωνιακή ντουλάπα για οποιοδήποτε εσωτερικό και γούστο.

  Οι συνδυασμοί είναι συχνά πιο ενδιαφέρουσες.

  Οι συνδυασμοί είναι συχνά πιο ενδιαφέρουσες.

 • Ακτινικές γωνιακές ντουλάπες. Αυτό είναι το όνομα αυτών των μοντέλων στα οποία οι τοίχοι ή οι προσόψεις δεν είναι ομοιόμορφες, αλλά καμπύλες. Τέτοια μοντέλα φαίνονται πιο μοντέρνα, απαλές γραμμές

  Οι καμπύλες, ρέουσες γραμμές φαίνονται πολύ καλύτερες από τις σπασμένες ή ευθείες γραμμές

  Οι καμπύλες, ρέουσες γραμμές φαίνονται πολύ καλύτερες από τις σπασμένες ή ευθείες γραμμές

Πίσω από όλη αυτή την ποικιλομορφία, είναι απαραίτητο να θυμόμαστε για την επίδραση του χρώματος στην αντίληψη των επίπλων.Δεδομένου ότι μια γωνιακή ντουλάπα καταλαμβάνει συνήθως μια αρκετά σημαντική περιοχή, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τον "ήχο" ολόκληρου του εσωτερικού. Επομένως, είναι απαραίτητο να θυμόμαστε πολλές αλήθειες. Δεν υπάρχουν τόσα πολλά. Πρώτον, οι καθρέφτες ωθούν τα όρια, επεκτείνοντας το χώρο. Ελαφριά ημι-γυαλιστερή ή γυαλιστερή επίπλωση, προσόψεις με ανοιχτό γυαλί λειτουργούν επίσης περίπου με τον ίδιο τρόπο. Δεύτερον, τα σκούρα έπιπλα κάνουν ένα μικρό δωμάτιο ακόμη μικρότερο. Εάν τουλάχιστον αυτό ληφθεί υπόψη, θα υπάρχουν λιγότερες ερωτήσεις.

Φωτογραφία ιδεών σχεδιασμού και εσωτερικής διάταξης

Κάθε γωνιακή ντουλάπα είναι μια ατομική εξέλιξη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτός ο τύπος επίπλων είναι καλός, που σας επιτρέπει να προσαρμόζεστε στις ιδιαιτερότητες της καθημερινής ζωής και στο γούστο όλων. Αλλά μερικές φορές απαιτείται μια ιδέα για έμπνευση και είναι ευκολότερο να την βρείτε στη φωτογραφία των τελικών επίπλων.

Ο σχεδιασμός της γωνιακής ντουλάπας μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε στυλ

Ο σχεδιασμός της γωνιακής ντουλάπας μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε στυλ

 

Μια γωνιακή ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρύψετε όλα τα περιττά

Μια γωνιακή ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρύψετε όλα τα περιττά

 

Οι απαλοί ουδέτεροι τόνοι καθιστούν τους εσωτερικούς χώρους ελαφρύτερους

Οι απαλοί ουδέτεροι τόνοι καθιστούν τους εσωτερικούς χώρους ελαφρύτερους

 

Πόρτα ντουλαπιού καθρέφτη αντί καθρέφτη πλήρους μήκους

Πόρτα ντουλαπιού καθρέφτη αντί καθρέφτη πλήρους μήκους

 

Μια άλλη επιλογή για την πλήρωση μιας ντουλάπας με πέντε τοίχους

Μια άλλη επιλογή για την πλήρωση μιας ντουλάπας με πέντε τοίχους

 

Η γωνιακή ντουλάπα στο διάδρομο συχνά συμπληρώνεται από μια κρεμάστρα και ένα μικρό ράφι για παπούτσια

Η γωνιακή ντουλάπα στο διάδρομο συχνά συμπληρώνεται από μια κρεμάστρα και ένα μικρό ράφι για παπούτσια

 

Οι ακτινικές συρόμενες ντουλάπες μπορούν να είναι κυρτές και κοίλες

Οι ακτινικές συρόμενες ντουλάπες μπορούν να είναι κυρτές και κοίλες

Οι λείες γραμμές μοιάζουν με κύματα

Οι λείες γραμμές μοιάζουν με κύματα

Οι καθρέφτες κάνουν το δωμάτιο ευρύτερο οπτικά

Οι καθρέφτες κάνουν το δωμάτιο ευρύτερο οπτικά

Αυτό δεν είναι πλέον μια γωνιακή ντουλάπα. Περισσότερο σαν ένα μικρό γκαρνταρόμπα

Αυτό δεν είναι πλέον μια γωνιακή ντουλάπα. Περισσότερο σαν ένα μικρό γκαρνταρόμπα

Οι συνδυασμένες προσόψεις κατασκευάζονται συνήθως με καθρέφτες.

Οι συνδυασμένες προσόψεις κατασκευάζονται συνήθως με καθρέφτες.

 

Λευκό γυαλιστερό και καθρέφτη. Αυτό το συμπαγές ντουλάπι δεν φαίνεται καθόλου ογκώδες.

Λευκό γυαλιστερό και καθρέφτη. Αυτό το συμπαγές ντουλάπι δεν φαίνεται καθόλου ογκώδες.

 

Μία από τις επιλογές για ντουλάπια σχήματος L.

Μία από τις επιλογές για ντουλάπια σχήματος L.

Παρόμοιες δημοσιεύσεις
σχόλιο 2
 1. Ντμίτρι
  12/16/2017 στις 12:59 - Απάντηση

  Όλα είναι υπέροχα, αλλά πού είναι η τιμή;

  • Διαχειριστής
   12/16/2017 στις 15:32 - Απάντηση

   Και δεν υπάρχει τιμή. Δεν κάνουμε εμπόριο. Ο ιστότοπος είναι ενημερωτικός.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Θέρμανση

Στέγη

Πόρτες