Πώς να ανοίξετε μια πόρτα χωρίς κλειδί εάν η πόρτα έχει χτυπήσει ή το κλειδί έχει χαθεί

Συνήθως, οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ή εξοχικών σπιτιών έχουν πολλά σύνολα κλειδιών για τις μπροστινές πόρτες. Ωστόσο, οι άνθρωποι παίρνουν μόνο ένα σετ για να εργαστούν, στο κατάστημα ή όταν ταξιδεύουν σε άλλα μέρη. Επομένως, σε περίπτωση απώλειας των κλειδιών, υπάρχει πρόβλημα πρόσβασης στις εγκαταστάσεις. Θα είναι δυνατό να διορθωθεί η δυσάρεστη κατάσταση και να φτάσετε στο αντικείμενο εάν ανοίξετε το κλείδωμα της πόρτας. Η ίδια λειτουργία θα πρέπει να εκτελεστεί όταν οι πόρτες χτυπηθούν και τα κλειδιά παραμείνουν στο σπίτι.

χαμένα κλειδιά

Για βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία διαχείρισης. Ο κλειδαράς του οργανισμού είναι σε θέση να πάρει την κλειδαριά, αλλά δεν έχει τις απαραίτητες επαγγελματικές δεξιότητες. Επομένως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ζημιάς στη δομή της πόρτας.

Η καλύτερη επιλογή για να ανοίξετε το κλείδωμα της μπροστινής πόρτας χωρίς κλειδί και να μην καταστρέψετε τον καμβά με το κουτί είναι να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης. Ένας υπάλληλος ενός εξειδικευμένου οργανισμού διαθέτει γνώση, εμπειρία και τα απαραίτητα εργαλεία. Επομένως, θα είναι δυνατό να ανοίξετε γρήγορα την πόρτα χωρίς κλειδί με ελάχιστο κόστος.

άνοιγμα της κλειδαριάς από ειδικό

Άνοιγμα κλειδαριάς μπροστινής πόρτας από ειδικό

Ωστόσο, ο πλοίαρχος θα πρέπει να αποδείξει ότι αυτό είναι το σπίτι ή το διαμέρισμά σας και ότι ζείτε εδώ. Συνήθως προσφέρεται διαβατήριο για αυτό. Ελλείψει εγγράφου, καλείται αστυνομικός.

Εάν δεν είναι δυνατό να καλέσετε έναν ειδικό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις συστάσεις των επαγγελματιών σχετικά με το άνοιγμα των δομών της εισόδου και της εσωτερικής πόρτας. Οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πώς να ανοίξετε την πόρτα του σπιτιού χωρίς κλειδί.

Τρόποι ανοίγματος της κλειδαριάς χωρίς κλειδί στην μπροστινή πόρτα

Είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε την κλειδαριά χωρίς κλειδί από μόνη σας σε μια μεταλλική μπροστινή πόρτα, εάν γνωρίζετε τον σχεδιασμό και την αρχή του μηχανισμού κλειδώματος. Η διαδικασία εξαρτάται από τον τύπο του μηχανισμού και γίνεται πιο περίπλοκη όταν εγκαθίσταται μια επωνυμία κλειδαριά στη δομή της πόρτας. Επιπλέον, οι μεταλλικές πόρτες εισόδου είναι συνήθως εξοπλισμένες με τουλάχιστον δύο κλειδαριές και μπορεί να έχουν επιπλέον εξοπλισμό ασφαλείας.

Πρέπει να ξέρετε πώς να ανοίξετε το κλείδωμα εάν το κλειδί έχει χαθεί και πότε σπάει στον μηχανισμό. Στη δεύτερη περίπτωση, το άνοιγμα της συσκευής κλειδώματος ξεκινά μετά την αφαίρεση των συντριμμιών. Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται ως εξής:

 • Λιπάνετε την κλειδαριά με λάδι μηχανής ή άλλη κατάλληλη ένωση (υπάρχουν σπρέι) ρίχνοντάς την αρκετές φορές στην κλειδαρότρυπα.
 • Χρειάζεται κάποιος χρόνος έως ότου η ουσία απλωθεί ομοιόμορφα μέσα στην κλειδαρότρυπα.
 • Το υπόλοιπο κλειδί τραβιέται με πένσα. Μπορεί επίσης να αφαιρεθεί με το χέρι όταν ένα κομμάτι επαρκούς μήκους βγαίνει από την κλειδαριά. Εάν ήταν δυνατό να παραλάβετε το σπασμένο μέρος του κλειδιού, αυτό ταλαντεύεται και ταυτόχρονα τραβιέται προς τον εαυτό του.

  γυρίστε το κλειδί με πένσα

  Εάν υπάρχει η ευκαιρία να το αρπάξετε, γυρίζουμε το βασικό κομμάτι με πένσα

 • Όταν το κομμάτι δεν μπορεί να πιάσει, δύο λεπτές μεταλλικές ράβδοι εισάγονται στην κλειδαρότρυπα δίπλα στο υπόλοιπο κλειδί. Μπορείτε να εργαστείτε με βελόνες πλεξίματος. Το εισαγόμενο "εργαλείο" πρέπει να πατηθεί και να τραβηχτεί προς το μέρος σας.

Αφού αφαιρέσετε τα συντρίμμια, συνιστάται να το μεταφέρετε στο εργαστήριο. Ο πλοίαρχος θα είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα αντίγραφο του κλειδιού και σε αυτήν την περίπτωση το ζήτημα του ανοίγματος της κλειδαριάς της πόρτας θα επιλυθεί.

Πώς να ανοίξετε γρήγορα ένα κλείδωμα κυλίνδρου χωρίς κλειδί

Κυλινδρικοί μηχανισμοί κλειδώματος είναι εγκατεστημένοι σε σύγχρονες κατασκευές θυρών εισόδου, επειδή είναι πιο αξιόπιστες συσκευές κλειδώματος. Για να ανοίξετε μια τέτοια κλειδαριά, πρέπει να γνωρίζετε το σχεδιασμό της.

Το σταθερό κεντρικό στοιχείο της κλειδαριάς έχει τη μορφή κυλίνδρου. Εκτός από τους πείρους (καρφίτσες), μέσα στον μηχανισμό ασφάλισης υπάρχει ακόμη ένα βύσμα, ένα μπλοκ με ελατήρια και ένα ξεχωριστό ελατήριο.

συσκευή κλειδώματος κυλίνδρου

Συσκευή κλειδώματος κυλίνδρου

Οι ακίδες τοποθετούνται σε διαφορετικά βάθη. Μερικά από αυτά εμποδίζουν τον κύλινδρο να περιστρέφεται ελεύθερα. Υπάρχουν εσοχές στο κλειδί της κλειδαριάς του κυλίνδρου. Αυτοί επιτρέπουν στους πείρους να καταλάβουν τη θέση στην οποία περιστρέφεται ο κύλινδρος του μηχανισμού ασφάλισης. Αυτό ενεργοποιεί το μάνδαλο και το μπουλόνι παίρνει μια τέτοια θέση που ανοίγει η κλειδαριά.

Ο αριθμός των αυλακώσεων στο σώμα της λεπίδας είναι ίσος με τον αριθμό των ακίδων στην κλειδαριά. Με την ανάπτυξή τους, η διαδικασία σπασίματος του μηχανισμού κλειδώματος γίνεται πιο περίπλοκη. Παρά τη δυσκολία της διαδικασίας, το άνοιγμα κυλινδρικών κλειδαριών είναι εφικτό με μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Ο πρώτος τρόπος

Ο κυλινδρικός μηχανισμός ασφάλισης μπορεί να ανοίξει χρησιμοποιώντας τη μέθοδο κρούσης. Αυτός είναι ένας καθολικός τρόπος. Λέγεται χτύπημα. Μετά από ισχυρή πρόσκρουση (πρόσκρουση), οι ακίδες πηδούν έξω από τον κύλινδρο.

ανοίξτε την κλειδαριά με χτύπημα

Χτυπώντας το πλήκτρο για ένα δευτερόλεπτο, οι ακίδες ευθυγραμμίζονται και είναι δυνατόν να γυρίσετε την προνύμφη

Δεύτερος τρόπος

Χρησιμοποιώντας μια παχιά πλάκα με αιχμηρό άκρο, θα είναι δυνατό να ανοίξετε μια κλειδαριά πόρτας τύπου κυλίνδρου. Για την εφαρμογή αυτής της μεθόδου, είναι απαραίτητο να εισαγάγετε το "εργαλείο" στο πηγάδι και να πιέσετε δυνατά τον μηχανισμό ασφάλισης. Το αιχμηρό άκρο της πλάκας θα αποκόψει τους προεξέχοντες πείρους που εμποδίζουν την κίνηση του κυλίνδρου.

Τρίτος τρόπος

Ένα ηλεκτρικό τρυπάνι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξει το κλείδωμα της μπροστινής πόρτας. Οι άξονες με ελατήρια τρυπιούνται με ηλεκτρικό εργαλείο. Αυτό θα επιτρέψει στον κύλινδρο να περιστρέφεται ανεμπόδιστα.

ανοίξτε την κλειδαριά με διάτρηση

Έχοντας τρυπήσει τους πείρους ασφάλισης, μπορείτε να γυρίσετε τον κύλινδρο με ένα κατσαβίδι

Όταν η κλειδαριά έχει ενισχυμένη προστασία στο σχεδιασμό, δεν θα λειτουργήσει με τη χρήση ηλεκτρικού τρυπανιού με τρυπάνι για μέταλλο. Σε μια τέτοια περίπτωση, η καλύτερη επιλογή θα ήταν να ζητήσετε βοήθεια από έναν ειδικό σε μια εξειδικευμένη εταιρεία.

Πώς να ανοίξετε γρήγορα ένα κλειδί μοχλού χωρίς κλειδί

Οι μηχανισμοί μοχλών είναι επίσης αξιόπιστες συσκευές κλειδώματος. Είναι συχνά εγκατεστημένα σε δομές πόρτας εισόδου. Επομένως, όταν οι ιδιοκτήτες ακινήτων χάνουν τα κλειδιά τους, συχνά θέλουν να ανοίξουν την κλειδαριά μοχλού μιας σιδερένιας πόρτας χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια μέσα.

Για να ανοίξετε τον μηχανισμό, πρέπει να γνωρίζετε τον σχεδιασμό της δυσκοιλιότητας. Το μοχλό κλειδώματος λειτουργεί λόγω της παρουσίας ενός συνόλου πινακίδων. Κάθε τέτοιο στοιχείο έχει ένα συγκεκριμένο σχήμα και δρα στις εγκάρσιες ράβδους. Ο μηχανισμός διαθέτει επίσης έναν κύριο πείρο. Είναι προσαρτημένο στους κεντρικούς μοχλούς. Ο πείρος κινείται κατά μήκος των σχισμών των άλλων πλακών, δημιουργώντας τον απαιτούμενο συνδυασμό μοχλών. Όταν το κλειδί περιστραφεί, οι πλάκες κινούνται με συγκεκριμένη σειρά. Αυτή η δράση κλείνει και ανοίγει την πόρτα.

Ο αριθμός των πλακών επηρεάζει τη δυσκολία ανοίγματος κλειδαριάς μοχλού. Τέτοιοι μηχανισμοί ασφάλισης είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί στη μηχανική καταπόνηση. Για αυτόν τον λόγο, δεν συνιστάται η φυσική δύναμη. Η καλύτερη επιλογή είναι να ανοίξετε το κλείδωμα χρησιμοποιώντας πιο αποτελεσματικές μεθόδους.

Ο πρώτος τρόπος

Ο μηχανισμός κλειδώματος μοχλού ανοίγει χρησιμοποιώντας μεταλλικές κλειδαριές και μια σταδιακή επιλογή του κώδικα:

 • Για να δημιουργηθεί ένταση στην κλειδαριά, είναι απαραίτητο να εφάπτεται το κύριο κλειδί που εισάγεται στην κλειδαρότρυπα πάνω στην κύρια πλάκα.
 • η θέση των άλλων μοχλών αλλάζει εναλλάξ με τη βοήθεια του δεύτερου βασικού κλειδιού έως ότου βρεθεί ο απαιτούμενος συνδυασμός.

Μετά από μια επιτυχημένη επιλογή της επιθυμητής θέσης των πλακών, ο κύριος πείρος στην κλειδαριά θα αρχίσει να κινείται. Ως αποτέλεσμα, η δομή της πόρτας θα ανοίξει.Αυτή η μέθοδος είναι δύσκολο να εφαρμοστεί χωρίς εμπειρία. Επιπλέον, χρειάζεται πολύς χρόνος για την ολοκλήρωσή του.

άνοιγμα κλειδαριάς μοχλού με κύρια πλήκτρα

Άνοιγμα της κλειδαριάς μοχλού

Δεύτερος τρόπος

Εάν αφαιρέσετε τον κύριο πείρο, μπορείτε επίσης να ανοίξετε το μοχλό ασφάλισης. Αυτή η λειτουργία θα επιτρέψει στην κύρια πλάκα να κινείται ελεύθερα. Η μέθοδος είναι αρκετά περίπλοκη, καθώς η συσκευή βρίσκεται πίσω από το σώμα της πόρτας και πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πού να τρυπήσετε.

Ανοίγουμε την κλειδαριά και το γρανάζι χωρίς κλειδί

Οι μηχανισμοί κλειδώματος αυτού του τύπου διακρίνονται από εξαιρετική αντοχή. Επομένως, δεν συνιστάται το άνοιγμα των ραφιών και των κλειδαριών γραναζιών χρησιμοποιώντας χτυπήματα. Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε πιο ανθρώπινες μεθόδους που δεν θα βλάψουν τη δομή. Για να τα εφαρμόσετε, πρέπει να γνωρίζετε τη δομή του ραφιού και του κλειδώματος γραναζιού:

 • γαλβανισμένο σώμα
 • μεταλλικές ράβδους ασφάλισης με κομμένες αυλακώσεις.
 • στοιχεία ελατηρίου για να σπρώχνουν τις εγκάρσιες ράβδους ενώ κλείνουν το μηχανισμό ασφάλισης.
 • ένα κλειδί με τη μορφή μιας μεταλλικής επίπεδης ράβδου ή με ένα τμήμα με τη μορφή ορθογωνίου.

Χάρη στον απλό σχεδιασμό του μηχανισμού κλειδώματος της σχάρας και του γραναζιού, οι μέθοδοι απαλού ανοίγματος είναι εύκολο να εφαρμοστούν.

συσκευή ραφιών και γραναζιών

Συσκευή κλειδώματος ραφιών

Ο πρώτος τρόπος

Αυτή η μέθοδος πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας δύο επίπεδα κατσαβίδια μικρού πάχους. Το εργαλείο πρέπει να τοποθετηθεί στην κλειδαρότρυπα ταυτόχρονα. Η κλειδαριά ανοίγει με την ακόλουθη σειρά:

 • το πρώτο κατσαβίδι εισάγεται στην κλειδαρότρυπα και εγκαθίσταται στις εγκοπές του κιγκλιδώματος, το οποίο του επιτρέπει να μετακινηθεί στο πλάι.
 • το δεύτερο κατσαβίδι εισάγεται μέσα στην κλειδαριά επίσης μέσω της οπής κλειδιού, έτσι ώστε η ράγα να μην αλλάζει τη θέση της μετά τη μετατόπιση.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να επαναλάβετε τα βήματα 1 και 2 έως ότου ανοίξει η δυσκοιλιότητα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να τρυπήσετε μια μεγαλύτερη τρύπα κλειδιού.

Δεύτερος τρόπος

Αυτή η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί εάν υπάρχει κενό μεταξύ του καμβά και του κουτιού. Εισαγάγετε έναν λοστό στο κενό και μεγιστοποιήστε το κενό. Όταν οι ενέργειες είναι επιτυχημένες, λαμβάνεται ένα κατσαβίδι. Με τη βοήθειά του, οι εγκάρσιες ράβδοι ωθούνται στην κλειδαριά μέσω αυξημένου κενού.

Πώς να ανοίξετε ένα λουκέτο γρήγορα

Το άνοιγμα του μηχανισμού λουκέτου χωρίς κλειδί είναι αρκετά απλό, επειδή τέτοια μοντέλα δεν είναι πολύ ανθεκτικά. Χρησιμοποιούνται συχνά σε κτήρια για να περιορίσουν την πρόσβαση σε βοηθητικά προγράμματα ή υπόγεια.

Όπως και με άλλους μηχανισμούς, για να ανοίξετε ένα λουκέτο χωρίς κλειδί, πρέπει να γνωρίζετε το σχεδιασμό του. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι τύποι δυσκοιλιότητας τύπου αχυρώνα:

 • Ένας ανοιχτός μηχανισμός, στον οποίο η αγάπη έχει καμπύλο σχήμα.
 • Κλειστή συσκευή με μέρος κλειδώματος εντελώς κρυμμένο στο περίβλημα.
 • Ημι-κλειστή κλειδαριά με καρφίτσα αντί για αγάπη. Το στοιχείο ασφάλισης είναι μερικώς κρυμμένο στο περίβλημα.
 • Μεντεσένια κλειδαριά σε σχήμα μανιταριού, η οποία έχει καρφίτσα αντί για αγάπη, σχεδόν τελείως κρυμμένη μέσα στη θήκη.

Για να ανοίξετε ένα λουκέτο, πρέπει επίσης να γνωρίζετε τον τύπο του μηχανισμού κλειδώματος μέσα στο προϊόν. Η βάση αυτού του μέρους της συσκευής ασφάλισης μπορεί να είναι ένας κύλινδρος, βίδα, μοχλοί, δίσκοι. Υπάρχουν επίσης μοντέλα λουκέτων που μπορούν να κλειδωθούν ορίζοντας έναν κωδικό. Ο τύπος εσωτερικού μηχανισμού καθορίζει τη μέθοδο ανοίγματος του λουκέτου χωρίς κλειδί.

1 τρόπος

Ένας ανοιχτός μηχανισμός κλειδώματος με έναν προεξέχον γλυκό σπάει με μια συνηθισμένη λοστό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα πριόνι για μέταλλο. Αυτό το εργαλείο θα είναι σε θέση να κόψει την αγάπη.

ανοίξτε την κλειδαριά με ανοιχτά πλήκτρα

Ένας αρκετά απλός τρόπος για να σπάσετε την κλειδαριά αν δεν υπάρχει λοστό

Με δύο κλειδιά, η κλειδαριά μπορεί να σπάσει. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επισυνάψετε ένα εργαλείο σε κάθε αγάπη. Σε αυτήν την περίπτωση, τα πλήκτρα πρέπει να αγγίζουν το ένα το άλλο με τα εξωτερικά τους άκρα. Το επόμενο βήμα είναι να προσπαθήσετε να πιέσετε τα ελεύθερα μέρη του εργαλείου. Μετά από αυτήν την ενέργεια, ο μηχανισμός πρέπει να σπάσει στην περιοχή του μάνδαλου.

2 δρόμων

Αυτή η επιλογή πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ένα μικρό κομμάτι κομμένο από κονσερβοκούτι. Είναι διπλωμένο από τη μία άκρη.Στη συνέχεια, η ευθεία πλευρά του φύλλου εισάγεται στο κενό μεταξύ του στοιχείου ασφάλισης και του αμαξώματος. Στη συνέχεια, η πλάκα ωθείται στην κλειδαριά και περιστρέφεται. Ως αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών, ο μηχανισμός ασφάλισης αποσύρεται στο πλάι.

άνοιγμα της κλειδαριάς με μια πλάκα

Άνοιγμα της κλειδαριάς με μια πλάκα

Πώς να ανοίξετε μια εσωτερική εσωτερική κλειδαριά χωρίς κλειδί

Εάν είναι αδύνατο να ανοίξετε την εσωτερική πόρτα, πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων βλέπουν τη μόνη διέξοδο - για να αφαιρέσετε τη δομή από τους μεντεσέδες. Μπορείτε να εκτελέσετε αυτήν τη διαδικασία όταν βρίσκεστε μέσα στο δωμάτιο. Η λειτουργία πραγματοποιείται αφαιρώντας το διακοσμητικό βύσμα και αφαιρώντας τον πείρο από τα εξαρτήματα. Μετά από αυτό, το φύλλο της πόρτας μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα από το κουτί.

Οι εσωτερικές πόρτες είναι εξοπλισμένες με απλούς μηχανισμούς κλειδώματος. Επομένως, η επίλυση του προβλήματος του ανοίγματος μιας εσωτερικής πόρτας με χτυπήματα μπορεί εύκολα και γρήγορα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν ένα μικρό παιδί είναι μπλοκαρισμένο στο δωμάτιο.

Το μάνδαλο έκλεισε από μέσα

Οι εσωτερικές πόρτες είναι συνήθως εφοδιασμένες με κλειδαριές με ένα κλειδί που βρίσκεται στο εσωτερικό της κατασκευής. Είναι αυτή που μπορεί να κουμπώσει στη θέση της αν τραβήξετε απότομα τη λαβή κατά το κλείσιμο.

αφαιρέστε την κλειδαριά της εσωτερικής πόρτας

Όταν έχει συμβεί αυτή η κατάσταση και η πόρτα έχει χτυπήσει, είναι απαραίτητο να βρείτε μια μικρή τρύπα στην κλειδαριά από έξω. Τότε πρέπει να εισαγάγετε ένα λεπτό μεταλλικό αντικείμενο σε αυτό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρησιμοποιείται μια βελόνα πλεξίματος. Η ενέργεια θα πατήσει το κουμπί προς τα έξω, το οποίο θα οδηγήσει στο άνοιγμα του φύλλου της πόρτας.

Επιλογές για άνοιγμα εσωτερικής πόρτας με κλειδαριά

Εάν η εσωτερική πόρτα διαθέτει συσκευή κλειδώματος με κλειδί, η διαδικασία διάρρηξης γίνεται πιο περίπλοκη. Για να ανοίξετε την κλειδαριά, πρέπει πρώτα να τραβήξετε τη λαβή. Λόγω αυτής της ενέργειας, το deadbolt μπορεί να ανακάμψει εάν ο μηχανισμός ασφάλισης είναι σε χαλαρή κατάσταση. Διαφορετικά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μεταλλικό αντικείμενο μικρού πάχους, το οποίο θα εισέλθει στην κλειδαρότρυπα. Αυτό το εργαλείο πρέπει να περιστραφεί αργά για να κινηθούν οι ακίδες.

Η μέθοδος ανοίγματος της πόρτας εξαρτάται από τον τρόπο εγκατάστασης της πόρτας. Εδώ είναι μερικά:

 • αποσυναρμολογήστε τους μεντεσέδες ή ακόμα και τους κόψτε.

  αποσυναρμολογήστε τον μεντεσέ της πόρτας

  Οι μεντεσέδες της πόρτας μπορούν να αποσυναρμολογηθούν

 • πιέστε την πόρτα από το τσαμπί.
 • σύρετε το μάνδαλο με κάτι επίπεδο (κασσίτερο, τραπεζική κάρτα),
 • Δοκιμάστε άλλα κλειδιά, καθώς η ποιότητα των κλειδαριών δεν είναι υψηλή, μπορεί να λειτουργήσει

συμπέρασμα

Εάν χάσετε τα κλειδιά σας ή σε μια κατάσταση με χτυπημένη πόρτα, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Οι κατασκευαστές δεν έχουν βρει ακόμη μηχανισμούς που δεν μπορούν να ανοίξουν. Επομένως, είναι απαραίτητο να αξιολογηθεί επαρκώς η κατάσταση και να πραγματοποιηθούν οι σωστές περαιτέρω ενέργειες.

Συνιστάται η δημιουργία πολλών διπλών κλειδιών προκειμένου να αποφευχθεί το άνοιγμα των μηχανισμών κλειδώματος και η κλήση ενός πλοιάρχου από εξειδικευμένη εταιρεία. Πρέπει να κατατεθούν σε συγγενείς ή καλούς φίλους.

Παρόμοιες δημοσιεύσεις

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Θέρμανση

Στέγη

Πόρτες