Μπαλκόνι και χαγιάτι με τα χέρια σας

Σχετικά με διάταξη ενός μπαλκονιού ή χαγιάτι συχνά θυμάται τελευταία. Αλλά μάταια. Με τη σωστή προσέγγιση, αυτό μπορεί να είναι ένας χώρος ανάπαυσης ή ένας άνετα εξοπλισμένος χώρος εργασίας. Πρώτα πρέπει να αποφασίσετε εάν αυτός ο χώρος θα είναι ανοιχτός ή κλειστός, εάν απαιτείται μόνωση και τζάμια ή όχι. Με βάση αυτό, επιλέξτε υλικά φινιρίσματος, επιλέξτε πώς να διακοσμήσετε το μπαλκόνι από μέσα και έξω, σκεφτείτε το εσωτερικό.

Για να αποτρέψετε αυτόν τον επιπλέον χώρο να γίνει αποθήκη περιττών πραγμάτων, χρειάζεστε ντουλάπι. Στο χαγιάτι ή στο μπαλκόνι Μπορεί να είναι όχι μόνο ένας αποθηκευτικός χώρος, αλλά και ένας χώρος εργασίας. Στα μονωμένα μπαλκόνια σε μικρά διαμερίσματα, συχνά βγάζουν μια «μελέτη» ή ένα μίνι εργαστήριο, βγάζουν οικιακές συσκευές, ακόμη και κάνουν ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι να φέρετε επικοινωνίες εδώ (τίποτα εκτός από ηλεκτρική ενέργεια) Υπάρχουν λοιπόν πολλές επιλογές.

Πρόσφατα, μια δημοφιλής λύση είναι να συνδέσετε ένα μπαλκόνι ή χαγιάτι στο σαλόνι. Τέτοιος συνδυασμός σας επιτρέπει να κάνετε τα μικρά δωμάτια πιο ευρύχωρα. Σε κάθε περίπτωση, το μπαλκόνι και η χαγιάτι αξίζουν την προσοχή σας.

Ξήρανση της Λιάνα στην επιλογή τοποθέτησης στον τοίχο

Για όσους ζουν σε πολυώροφα κτίρια, το στέγνωμα των ρούχων είναι επείγον πρόβλημα. Το να κάνουμε παρέα από το μπαλκόνι δεν είναι πολύ ευχάριστο και δεν επιτρέπεται σε όλες τις πόλεις. Για πολλούς, η έξοδος είναι ένα στεγνωτήριο ρούχων στο μπαλκόνι. Είναι διαφορετικών μοντέλων ...

Για να αποτρέψετε το άνοιγμα να μοιάζει με κάτι ξένο, παίξτε μαζί του, για παράδειγμα, διακοσμώντας το με ράφια

Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυξήσετε την έκταση ενός διαμερίσματος. Το πιο προσιτό είναι ο συνδυασμός ενός μπαλκονιού ή χαγιάτι με δωμάτιο ή κουζίνα. Αφήστε μια πολύ μεγάλη περιοχή να ενταχθεί, αλλά σε μικρά διαμερίσματα είναι σαν ένα θεό.

Μένει να κρεμάσει την πόρτα

Σύμφωνα με την παλιά παράδοση, τα πράγματα διατηρούνται στο μπαλκόνι και χαγιάτι που δεν είχαν θέση στο διαμέρισμα. Και για να αποφευχθεί η απόρριψη αυτών των μικρών χώρων, απαιτείται ένα καλό σύστημα αποθήκευσης. Η πιο πρακτική επιλογή είναι μια ενσωματωμένη ντουλάπα στο μπαλκόνι ή χαγιάτι. Συχνά όλα αυτά ...

Λότζια με πανοραμικά τζάμια - τίποτα δεν σας εμποδίζει να απολαύσετε το τοπίο

Ακόμη και έχοντας μια συμπαγή περιοχή σε ένα σπίτι ή διαμέρισμα, δεν θα μπορείτε να αγνοήσετε το μπαλκόνι και το χαγιάτι: είναι πολύ καλό να ξεκουραστείτε σε αυτήν τη μικρή περιοχή. Το χειμώνα εκεί μπορείτε να απολαύσετε τις ακτίνες του ήλιου και το καλοκαίρι - το αεράκι και τη δροσιά. Επομένως, τελειώνοντας το μπαλκόνι μέσα, ...

Ένα παράδειγμα ενός τόρνου από μπαλκόνι για επένδυση

Δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξεις ένα άνετο μέρος από μπαλκόνι ή χαγιάτι. Τις περισσότερες φορές αποφασίζουν να καλύψουν το μπαλκόνι με πρόχειρο. Υπάρχει πολλή δουλειά, αλλά δεν είναι δύσκολο και μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα με τα χέρια σας.

Δεν ξέρετε πώς να καλύψετε το μπαλκόνι από το εσωτερικό για να φανεί καλό, η εγκατάσταση ήταν απλή και όλα ήταν φθηνά; Τα πάνελ MDF πληρούν αυτές τις απαιτήσεις

Η επισκευή και η μόνωση του μπαλκονιού θα αναπόφευκτα εγείρει πολλές ερωτήσεις, και πρώτα απ 'όλα, πρέπει να καταλάβετε πώς να καλύψετε το μπαλκόνι μέσα και έξω. Οι απαιτήσεις για τα υλικά είναι διαφορετικές, επομένως θα τις εξετάσουμε ξεχωριστά.

Θέρμανση

Στέγη

Πόρτες